28. října - Slavnostní prezidentské menu u příležitosti oslav 100 let státnosti
Oslavte významné výročí s plnou parádou a gastronomickým zážitkem.
Předkrm ~ Kachní terinka s foie gras a variace pečiva
Polévka ~ Kulajda s křepelčím vejcem a restovanými hříbky
Hlavní chod ~ Telecí roláda s houbovým ragú a špekovým knedlíčkem
Dezert ~ Staročeský jablkový koláč
pátek 2. - neděle 4. listopadu - Dýňové menu
Kdy jindy, než na Halloween?
Polévka ~ Dýňová
Hlavní chod ~ Italské rizoto s pikantní grilovanou dýní (nebo)
Hlavní chod ~ Zvěřinové ragú s dýňovými nočky se šalvějí
pátek 9. - neděle 11. listopadu - Svatomartinské hody
Degustace mladých a svatomartinských vín, velký výběr husích a kachních specialit.
pátek 16. - neděle 18. listopadu - Beaujolais Nouveau 2018
Degustace letošního Beaujolais s Francií inspirovaným menu a chansony.